[./contact.html]
[./mogelijkheden.html]
[./opties.html]
[./diensten.html]
[./foto27s.html]
[./links.html]
[mailto:info@interieurspuiterij-reijnders.nl]
[./contact.html]
[http://www.routenet.nl/map.aspx?stations=610105_6702684_Ekkersrijt_1402-1428_5692AK_SON__NL_1]
[./logen.html]
[Web Creator] [LMSOFT]
Prijzen:
Voor zowel particulieren als bedrijven kunnen wij veel betekenen. In samenwerking met de klant wordt er gezocht naar de beste mogelijkheden met betrekking tot lak en kleur maar ook naar de gewenste afwerkingen en effecten waarbij u kunt kiezen uit een enorm assortiment. Wanneer uw wensen bekend zijn geven wij u graag een offerte. Prijzen worden bepaald aan de hand van afmeting en bewerkelijkheid.  Voor een prijsindicatie kunt u telefonisch contact met ons opnemen, of u stuurt ons een e-mail met de afmetingen en/of een foto van het betreffende meubelstuk.  

Langskomen mag natuurlijk altijd! Heeft u echter specifieke vragen over het renoveren van meubelen, dan vragen wij u vriendelijk een afspraak met ons te maken. Zo kunnen wij u in alle rust te woord staan en alle mogelijkheden met u bespreken.


Transport:
Wij zijn in het bezit van passend vervoer. Wij kunnen ons voorstellen dat het vervoeren van meubels een probleem voor u is. Graag bieden wij u de mogelijkheid om ons eigen transportmiddel voor u in te zetten om uw spullen op te halen en terug te brengen op elk gewenst adres in regio Eindhoven.