[./contact.html]
[./mogelijkheden.html]
[./opties.html]
[./diensten.html]
[./foto27s.html]
[./links.html]
[mailto:info@interieurspuiterij-reijnders.nl]
[./contact.html]
[http://www.routenet.nl/map.aspx?stations=610105_6702684_Ekkersrijt_1402-1428_5692AK_SON__NL_1]
[./logen.html]
[Web Creator] [LMSOFT]

Interieurspuiterij Reijnders is gespecialiseerd in het vakkundig verwijderen van verf- beits- of laklagen van uw meubels, deuren, stoelen en andere voorwerpen. Alle voorwerpen van hout of metaal kunnen bij ons gereinigd worden met een snelle, maar vooral veilige methode.

Met logen en/of chemisch reinigen, ook wel beter bekend als ontlakken, verwijdert u alle verf, beits- en laklagen zonder dat het hout aangetast wordt! Logen is een proces waarbij de verf, lak of beits laag zonder mechanische kracht van het hout gehaald wordt. Dit houdt in dat er geen druk van buitenaf op het hout uitgeoefend wordt.

Het resultaat is meestal stukken beter omdat alle verf in de kleine hoekjes en gaten goed verwijderd wordt. Na het logen is uw meubel klaar voor zijn tweede leven!


Nabehandeling:
Na het vakkundig verwijderen van de bestaande lak-, verf-, en/of waslagen kunnen wij uw meubel voorzien van een kleur en afwerking naar keuze, bekijk hiervoor de tabbladen opties en mogelijkheden van onze site.

Wat kunt u logen:
Niet alleen deuren, meubelen, lambriseringen, plafondbalken, kozijnen, maar ook bijvoorbeeld, stoelen, tafels, commodes, bureaus, klokken, bedden. Kortom alles wat transportabel is en wat goed schoongemaakt moet worden voor een grondige renovatie.